Pagini de vanzari – Creare landing page, creare site

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Vom parcurge urmatoarele etape:

  1. Dupa ce trimiteti comanda, veti fi contactat de catre colegii nostri pentru a stabili continutul optim pentru noua pagina de vanzari.
  2. Dupa stabilirea continutului, vom efetua implementarea acestuia in noua prezentare si v-o trimitem pe email pentru evaluare. Vom efectua o analiza punctuala pentru a identifica eventuale modificari sau imbunatatiri.
  3. Vom efectua optimizarea SEO a landing page-ului pe cuvinte-cheie stabilite alaturi cu tine.
  4. Lansarea online a noului landing page prin instalarea pe contul de gazduire al clientului. De obicei, se achizitioneaza un domeniu .ro nou pe care vom instala noul landing page, construindu-se astfel reteaua de domenii (canale separate de vanzari) prin care se va efectua promovarea strategica.
  5. Dupa lansarea online, asiguram training pentru utilizarea sau modificarea ulterioara a landing page-ului – acesta este foarte usor de administrat si actualizat oricand doresti.
  6. Iti ramanem alaturi cu asistenta tehnica timp de 1 an.

Landing page-ul este construit avand ca baza WordPress, insa tema grafica este realizata de la 0 de catre artistul nostru grafic; nu folosim “teme luate de pe net”. Platforma este actualizata pentru standardele actuale (2020).

Da, suntem un partener de cursa lunga. Avem clienti cu care colaboram chiar si de 10 ani!

Iti asiguram contractual 1 an de asistenta tehnica.

Suntem o agentie de digital cu planuri serioase de dezvoltare; urmarim cresterea continua prin loializarea clientilor si castigarea increderii acestora pe termen lung. Ne vom dezvolta business-ul constant folosind cele mai noi tehnologii si abordari in industrie.

Vei primi pe e-mail factura fiscala in urma platii efectuate si contractul semnat si stampilat din partea noastra.

Descarca draftul de contract