Pagini de vanzari – Creare landing page, creare site

Solutii

Landing page

Pagina de vanzari

  • Iti cream o pagina de vanzari (landing page) adaptata companiei tale si conceputa pentru a influenta publicul tinta. Prin aceasta abordare, vizitatorii au acces rapid si imediat la informatiile necesare pentru a facilita decizia de achizitie.
  • Vom prelua si adapta continutul in noua pagina si o vom instala online. Asiguram serviciul complet, nefiind nevoie de interventia clientului.
  • Cand realizam un site dedicat de produs sau serviciu, luam in considerare urmatoarele elemente pentru impulsionarea vanzarilor: implicarea emotionala, fluxul de navigare, elementele de incredere, de interactivitate si elementele de actiune.
  • Versiune mobile responsive
  • Formulare de comanda/solicitare oferta
  • GDPR integrat
  • Optimizare SEO pe cuvinte-cheie
  • Integrare module: Whatsapp, Google Maps, Apelare din site
  • Termen realizare: 7 zile
  • Garantie si mentenanta inclusa: 1 an

Optiuni incluse in landing page

Iti stam alaturi cu integrari necesare pentru ca landing page-ul sa interactioneze cu publicul tau in cat mai multe feluri

Aspect personalizat

Mobile responsive

Panou de administrare

Whatsapp

Apelare din site

Google Maps

Optimizare SEO

Blog integrat

Garantie si mentenanta

GDPR integrat

De ce sa ai o retea de pagini de vanzari?

Ai nevoie de o segmentare a serviciilor sau produselor pe care le oferi. 

Este similar cu a deschide mai multe sucursale, in mai multe zone, specializate pe diferite nevoi; asa iti cresti posibilitatile de a atrage clientii. 

Pe langa site-ul actual, ai nevoie de o retea de pagini de vanzari prin care sa iti promovezi separat produsele sau serviciile.

Este similar cu a angaja mai multi agenti de vanzari. 

Parerea clientilor

Dana Sala

Manager, Sala Group

Cautam o echipa care sa inteleaga “fara traducere” ceea ce-i cer! Am gasit-o la JustPixel! Prompti, fara costuri ascunse, fara ore/zile/luni de explicatii suplimentare, fara “desene” (suplimentare) despre ceea ce-mi doresc sa obtin cand site-ul va fi fost “ridicat”! Ii recomand cu caldura.

Andrei Golat

IT Department, Artego S.A.

Va multumim si totodata va impartasim reusita acestui proiect care se dovedește a fi un succes. In numele meu și al colegilor mei , toate felicitarile, aprecierile si intreaga noastra pretuire pentru implicarea activa in ceea ce priveste bunul mers al acestui website si magazin online pe care le-ati creat pentru firma noastra. Am gasit și găsim de fiecare data un real sprijin in buna desfasurare a activitatii noastre online.

Silviu Oprisan

Manager, Nedavi Solar

Colaboram cu ei de peste 4 ani. O colaborare de durata inseamna o multumire deplina in urma realizarii a 8 site-uri pentru firma noastra in aceasta perioada. Magazinele online realizate au dublat vanzarile firmei noastre.

Ovidiu Cojerean

Manager, Exim Lemn

Un partener de incredere, profesional si inovativ! Recomand cu toata incredere! Daca doriti sa va imbunatatiti imaginea online apelati cu incredere la echipa!

Alexandru Sandu

Manager, AS Legal

Profesionisti ,lucrez cu aceasta echipa de 2 ani si vreau sa va spun ca mi am triplat vanzarile datorita strategilor si siteurilor realizate de ei. RECOMAND CU MARE INCREDERE ACEASTA ECHIPA. Datorita lor am facut pasul la ,,profesionisti” si mi-am realizat visul.

Ionel Ruxandari

Manager, Prodincom

Este prima data cand am colaborat cu JustPixel. Ei ne-au contactat si a fost un succes! Avem incredere ca vom lucra foarte bine si pe viitor. Proiectul a fost stabilit de la inceput ca termen de finalizare si costuri. Suntem multumiti si recomandam cu incredere!

Emin Memet

Manager, Mems Prodexim

Pentru o prezenta online mai puternica, ne-am dorit un redesign al site-ului, un site realizat in tehnologia responsive. Am apelat la ei si spunem doar atat: pentru oricare dintre serviciile lor da-le mana libera, stiu ce au de facut si sunt foarte buni. Rezultatul final exprima ceea ce am dorit!

Nu mai amana decizii esentiale pentru afacerea ta!

Echipa noastra cu peste 10 ani de experienta si 500 de proiecte lansate iti sta la dispozitie pentru a-ti relansa vanzarile online!