Pagini de vanzari – Creare landing page, creare site

Optima

Tema Optima

Un stil plin de dinamism pentru companii in care oamenii au incredere

 • Design dedicat domeniului de activitate
 • Preluare si adaptare continut in pagina
 • Versiune mobile responsive
 • Formulare de comanda
 • Integrare module: Whatsapp, Google Maps, Apelare din site
 • Optimizare SEO pe cuvinte-cheie
 • GDPR integrat
 • Termen realizare: 7 zile
 • Garantie si mentenanta inclusa: 1 an

990 lei

Pretul nu include TVA

Intrebari frecvente

Vom parcurge urmatoarele etape:

 1. Dupa ce trimiteti comanda, veti fi contactat de catre colegii nostri pentru a stabili continutul optim pentru noua pagina de vanzari.
 2. Dupa stabilirea continutului, vom efetua implementarea acestuia in noua prezentare si v-o trimitem pe email pentru evaluare. Vom efectua o analiza punctuala pentru a identifica eventuale modificari sau imbunatatiri.
 3. Vom efectua optimizarea SEO a landing page-ului pe cuvinte-cheie stabilite alaturi cu tine.
 4. Lansarea online a noului landing page prin instalarea pe contul de gazduire al clientului. De obicei, se achizitioneaza un domeniu .ro nou pe care vom instala noul landing page, construindu-se astfel reteaua de domenii (canale separate de vanzari) prin care se va efectua promovarea strategica.
 5. Dupa lansarea online, asiguram training pentru utilizarea sau modificarea ulterioara a landing page-ului – acesta este foarte usor de administrat si actualizat oricand doresti.
 6. Iti ramanem alaturi cu asistenta tehnica timp de 1 an.

Landing page-ul este construit avand ca baza WordPress, insa tema grafica este realizata de la 0 de catre artistul nostru grafic; nu folosim “teme luate de pe net”. Platforma este actualizata pentru standardele actuale (2020).

Da, suntem un partener de cursa lunga. Avem clienti cu care colaboram chiar si de 10 ani!

Iti asiguram contractual 1 an de asistenta tehnica.

Suntem o agentie de digital cu planuri serioase de dezvoltare; urmarim cresterea continua prin loializarea clientilor si castigarea increderii acestora pe termen lung. Ne vom dezvolta business-ul constant folosind cele mai noi tehnologii si abordari in industrie.

Vei primi pe e-mail factura fiscala in urma platii efectuate si contractul semnat si stampilat din partea noastra.

Descarca draftul de contract

Lasam clientii sa vorbeasca pentru noi

Ajutam clientii sa vanda online, iar ei ne apreciaza pentru asta

Dana Sala

Manager, Sala Group

Cautam o echipa care sa inteleaga “fara traducere” ceea ce-i cer! Am gasit-o la JustPixel! Prompti, fara costuri ascunse, fara ore/zile/luni de explicatii suplimentare, fara “desene” (suplimentare) despre ceea ce-mi doresc sa obtin cand site-ul va fi fost “ridicat”! Ii recomand cu caldura.

Andrei Golat

IT Department, Artego S.A.

Va multumim si totodata va impartasim reusita acestui proiect care se dovedește a fi un succes. In numele meu și al colegilor mei , toate felicitarile, aprecierile si intreaga noastra pretuire pentru implicarea activa in ceea ce priveste bunul mers al acestui website si magazin online pe care le-ati creat pentru firma noastra. 

Silviu Oprisan

Manager, Nedavi Solar

Colaboram cu ei de peste 4 ani. O colaborare de durata inseamna o multumire deplina in urma realizarii a 8 site-uri pentru firma noastra in aceasta perioada. Magazinele online realizate au dublat vanzarile firmei noastre.

Ovidiu Cojerean

Manager, Exim Lemn

Un partener de incredere, profesional si inovativ! Recomand cu toata incredere! Daca doriti sa va imbunatatiti imaginea online apelati cu incredere la echipa!

Alexandru Sandu

Manager, AS Legal

Profesionisti ,lucrez cu aceasta echipa de 2 ani si vreau sa va spun ca mi am triplat vanzarile datorita strategilor si siteurilor realizate de ei. RECOMAND CU MARE INCREDERE ACEASTA ECHIPA. Datorita lor am facut pasul la ,,profesionisti” si mi-am realizat visul.

Ionel Ruxandari

Manager, Prodincom

Este prima data cand am colaborat cu JustPixel. Ei ne-au contactat si a fost un succes! Avem incredere ca vom lucra foarte bine si pe viitor. Proiectul a fost stabilit de la inceput ca termen de finalizare si costuri. Suntem multumiti si recomandam cu incredere!